Beste strijders het is eindelijk zover. Op 2 februari wordt er een bierpong toernooi gehouden samen met studievereniging Fabulinus. Het toernooi zal plaatsvinden bij De Professor in Nijmegen vanaf 19:00 tot ongeveer 22:00. De teams voor het toernooi bestaan uit 2 tot 4 personen, maar ben er snel bij want er kunnen maar 16 teams gevormd worden. Wanneer je een groepje hebt gevormd is het het makkelijkst om de aanmelding van die personen in 1 betaling te doen. Zet in de opmerking de namen van de mensen uit het team, zodat er geen verwarring ontstaat. Mocht je niks in de opmerkingen zetten dan delen we je in met andere mensen. Je kan je aanmelden tot 1 februari 19:00. Voor leden is het 1,50 en voor niet leden 2,50.

Natuurlijk hebben we nog leuke aanbiedingen en prijzen! Het eerste drankje is op onze kosten, om jullie vast toe te proosten op de eventuele winst ;).  Bier kost maar 2,50 en je kan een pitcher halen voor maar 12 euro. En tot slot wanneer jouw groepje het toernooi wint, staat er natuurlijk een mooie prijs te wachten. 

Heb je geen zin in een competitie, maar wel in bierpong. Dan ben je nog steeds welkom bij onze 2 recreatietafels. Zet dit dan even duidelijk in de opmerking bij het betalen. 

Wil je de tegenstanders alvast vooraf bestuderen? Of wil je tactieken uitwisselen? Kom gezellig met ons van te voren samen eten en een drankje doen in The Pub in K35. 

Tot dan!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.